Adam history

2010.12.01. 16:27

 Az egész Indianapolisban kezdődött 1982. január 29-én. 10 éves kora óta színészkedik, valamint már iskoláiban kamatoztatta tehétségét: musicalekben szerepelt, énekelt az iskola jazz zenekarában.




















San Franciscoban jelentkezett az American Idol 8. évadjának válogatására. Először a Rock with you-t, majd a Bohemian Rhapsody-t énekelte. A nézők tovább jutatták. Szobatársa Kriss Allen lett, aki végül az American Idol "címet" megkapta. 
Az évad felénél feltűnt Adamről néhány kép, ahol férfiakkal csókolózik. Nem tagadta, hogy ő van a képeken, így a találgatás elkezdődött, hogy vajon ő lesz-e az első meleg American Idol.? Mikor bekerült a legjobb háromba, fellépési helyeként San Diego-i középiskoláját választotta. Fellépése után a polgármester május 8.-át Adam Lambert Napnak nevezte ki. 2009. május 20-án másodikként végzett az American Idol 8. évadjában. A műsor lezárta után, közölte, hogy valóban meleg és ő büszke erre, hiszen az csak egy másik része. 
Ezek után már minden magától következett. 2009 nevemberében  megjelent első szólólemeze, A For your entertainment. 
Első klipje a Whataya want from me.? , amit követett a For your entertainment, végül az If I had you.  


Még egy kis videó a régi időkből. Egészen pontosan 2000-ből. Ti felismernétek.? 

peace, glamberts.;] 

A bejegyzés trackback címe:

https://glambert.blog.hu/api/trackback/id/tr532486334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsanelia 2010.12.01. 17:24:04

Az a videot még nem is láttam ,de tuti nem ismertem volna fel :D

wolly028 2010.12.01. 17:51:59

@Zsanelia: mostmár felismernéd.:D
süti beállítások módosítása