adam + manchester

2010.11.28. 13:46

 Adam twitter oldalán már láthattátok, hogy új posttal bővítette manchesteri koncertjével kapcsolatban. Ezt írta:
"Wish I could come out to sign autographs and meet my fans here in Manchester but security can't accommodate... Sorry gorgeous crowd!"
jelentése: bárcsak tudtam volna autogrammokat adni és találkozni a rajongóimmal itt, manchesterben. de a "biztonság"(i őrök.:D) nem képesek... elnézést pompás tömeg!
háát. valami ilyesmi lehet.:D 
Ezekből az infókból építkezve nem lehetett rossz a koncert. se a közönségnek, se Adamnek. Nyilván más koncertet adni Bécsben és Manchesterben. És ez persze a hely méretétől és a közönség  hangulatától is függ.

Ma este Glasgowban koncertezik. Az ajtónyitás a megszokott 7.00-ra van ígérve. 14 éven felüliek mehetnek csak be, valamint 16 év alatt felnőttel kell érkezni. A hely neve: o2abc 
Nem tudom mekkora a hely, de a hangulat biztos jó lesz.:D
O2 ABC Glasgow

itt egy videó a manchesteri koncertről.:

A videó elején egy kis beszéd, majd elkezdődik a szám.;] 
adam legyen veletek.;]

A bejegyzés trackback címe:

https://glambert.blog.hu/api/trackback/id/tr402478737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása