London és más egyebek

2010.12.01. 13:51

 Itt egy videó a november 29. londoni koncertről. Music again.

Belegondolva, nem tudom miért nem kap jelölést sem a díjkiosztókra. Miért ne érdekelne senkit sem "ez a fiú"? Rengeteg becsülik, szeretik. Bár biztos olyan ember is akad bőven, akit vagy nem érdekel, vagy pedig elvből elveti még az ötletet is. Miért a máshova tartozás miatt. De ez miért kell, hogy akadály legyen.? Engem nem zavar, sőt. Felnézek rá. Nekem tetszik, hogy meri vállalni és hogy úgymond "viseli" ezt az életet. 
Ha már a külsőségek miatt nem is. De a tehetség miatt figyeljünk rá. Megéri.;] 
peace, glamberts.

A bejegyzés trackback címe:

https://glambert.blog.hu/api/trackback/id/tr162485943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsanelia 2010.12.01. 17:23:01

Tiszta felháborító, h Adamet egy csók miatt nem jelölik bezzeg Gagát a hajmeresztő dolgaival meg a többieket... Más meleg sztár is van és mégsem vetik meg ezért.. Adam miért más, miért csinálják ezt vele?! Ő a világ egyik legtehetségesebb és legsikeresebb sztárja és még normális is!!!!!

wolly028 2010.12.01. 17:28:59

@Zsanelia: én egy időben szerettem gagát. most már nem hallgatom meg semmi. most olyan semmi különös kategoriába került nálam.:D egyetértek. tisztára tehetséges és mégis meg kell vetni.. ez szánalmas. \:
süti beállítások módosítása