Adam Lambert - Ruhák

2010.12.16. 12:39

Kezdjük is akkor.
A bécsi koncerten 3 fellépőruhája volt.
Az első, egy kalap, amin egy A betű szerepel, valamint egy hosszú kabát, amelyből a kéz résznél hosszú "rojtok" lógnak ki. 

A második ruha egy kabát, szegecsekkel, csillámokkal és csíkozással. Alatta pedig egy kék vonallal végigvezetett, testhez simuló valami.:D 

A következő ruha egy ing, úgyszintén csillámos varrásokkal, mintákkal. Erről sajnos nem nagyon tudok most képet mutatni, mivel az egy másik fényképezőgéppel készült- szidom is magam eléggé. De majd előkotrom és hozom a képet.
A következő kép legyen tehát egy kalapos, de mégis máshogy. Ez végülis ugyanaz az ing, csak kalappal.;]
Köszönöm, hogy olvastok, a következő bejegyzésben lesz még néhány kép a bécsi fellépőruhákról, addigis. Peace, glamberts.!

A bejegyzés trackback címe:

https://glambert.blog.hu/api/trackback/id/tr562519442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wolly028 2010.12.16. 13:05:05

Igen, már hallottam mástól is, hogy a képek nagyon nagyok lettek, és elcsúszik az egész, de nálam nem úgy jön ki.:S Sajnálom.

Ajsaa 2011.01.08. 12:13:41

@wolly028: azért mert googlechromet használsz.:D vagy már nem??
süti beállítások módosítása